Over het My Kaspersky-account

U hebt een My Kaspersky-account nodig om u aan te melden bij My Kaspersky en om de portal en bepaalde Kaspersky-programma's te gebruiken.

Als u nog geen My Kaspersky-account hebt, kunt u er een aanmaken op My Kaspersky of rechtstreeks vanuit compatibele programma's. U kunt ook uw andere Kaspersky-accounts gebruiken om in te loggen.

Wanneer u een My Kaspersky-account aanmaakt, moet u een geldig e-mailadres opgeven en een wachtwoord instellen. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens bevatten, waaronder minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter uit het Latijnse alfabet. Spaties zijn niet toegestaan.

Als het wachtwoord te zwak of veelgebruikt is, moet u het sterker maken om door te gaan met het registratieproces.

Nadat uw account is aangemaakt, ontvangt u een e-mailbericht met een koppeling voor de activatie van uw account.

Activeer uw account door te klikken op de koppeling in het e-mailbericht.